oma_anvia.png

13.04.2016 10:17 | Artikkelit

Timo Ranta: ”Ollaan yhteyksissä”

timoranta.jpg

Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvät yhteydet. Tällä tarkoitamme paitsi tietoliikenneyhteyksiä myös tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Anvian Yrityspalveluissa olemme päivittäin mukana pohjalaisten arjessa, lähellä yrityksiä ja yrittäjiä. Edistämme yritysten liiketoiminnan menestystä niin tiedon siirtoon, käsittelyyn, turvaamiseen ja tallentamiseen liittyvillä ratkaisuilla. Tarjoamme selkeitä ja konkreettisia ratkaisuja arjen haasteisiin.

Olemme kehittäneet asiakasosaamistamme systemaattisesti ja tulokset näkyvät asiakkaiden tyytyväisyytenä. Yritysasiakkaamme ovat sitä mieltä, että palvelemme heitä hyvin, tunnemme paikalliset yritykset ja heidän tarpeensa. Olemme aidosti kiinnostuneita kaikenkokoisten yritysten liiketoiminnan kehittämisestä tietoliikenteen, viestinnän ja IT-palveluiden avulla. Pystymme kokonaistarjoomamme avulla auttamaan asiakkaitamme erittäin monipuolisesti ja kattavasti. Asiakastyytyväisyystutkimuksemme mukaan asiakkaat arvostavat sitä, että kaikki ICT-palvelut on saatavissa meiltä, yhdeltä ja samalta kumppanilta.

Vahvalla läsnäololla ja alueen selkeästi suurimpana toimijana pystymme auttamaan asiakkaitamme erittäin kattavasti ja ketterästi. Asiakasläheisyys näkyy asiakkaidemme suuntaan kykynä reagoida nopeasti erilaisissa tilanteissa. Anvia paikallisena toimijana on vahvasti läsnä Vaasan, Seinäjoen ja Kokkolan talousalueilla. Olemme selkeästi suurin toimija ICT-palveluiden tuottajana Pohjanmaalla. Meitä anvialaisia on alueella noin 600 henkeä.

Yritysasiakkaamme saavat yhden asiakasyhteyshenkilön kautta apua meiltä kattavasti erilaisiin tarpeisiin. Asiakasyhteyshenkilömme ohjaa asiakasta kohti kyseiselle asiakkaalle oikeita ratkaisuja ja kulkee asiakkaan rinnalla asiakkuuden eri tilanteissa. Kannattaa kilauttaa yhteyshenkilöillemme, joiden yhteystiedot löydät kätevästi täältä: anvia.fi/yrityksille

Yhteistyöterveisin,

Timo Ranta
liiketoimintajohtaja, Anvia Yrityspalvelut
puh. 044 411 4004