oma_anvia.png

01.07.2016 12:52 | Asiakastiedotteet

Elisan ja Anvian yritysjärjestely

Anvian ylimääräinen yhtiökokous hyväksyi 29.6.2016 yritysjärjestelyn, jossa Elisa ostaa Anvian Telecom-liiketoiminnan, IT- ja hosting-palvelut sekä Anvia TV- ja Watson-liiketoiminnat. Kauppa astuu voimaan 1.7.2016.

Näin Elisa jatkaa tietoliikenne- ja viihdepalveluiden vahvaa tarjontaa alueella. Anvia keskittyy vahvoihin kasvuliiketoimintoihin kuten Securiin, uuteen asennusyhtiö Viriaan sekä Ruotsissa tv-operaattori Sappaan. Elisan turvaliiketoimintayhtiö Tansec Oy siirtyy järjestelyssä Anvialle.

Toteutuneella yritysjärjestelyllä ei ole vaikutusta Anvian kanssa tehtyihin palvelusopimuksiin. Palveluiden kattavuutta ja laatua parannetaan entisestään yhteistyössä Elisan kanssa. Mahdollisista palveluita koskevista muutoksista sekä uusista palveluista tiedotamme asiakkaita hyvissä ajoin ennakkoon.
 
Käynnistämme nyt toimintojen suunnittelun yhteistyössä niin, että asiakkaamme saavat jatkossa entistä monipuolisemmat tietoliikenne- ja viihdepalvelut. Anvian henkilöstön paikallinen osaaminen yhdistettynä Elisan investointi- ja kehitysvoimaan takaa erinomaiset palvelut. Jatkamme investointeja mm. kuituverkkoon ja mobiiliverkkoon. Ruotsinkielisiä asiakkaita palvelemme tuttuun tapaan omalla äidinkielellä.
 
Lisätietoja:
www.anvia.fi ja www.elisa.fi/anvia