oma_anvia.png

05.07.2016 8:59 | Lehdistötiedotteet

Harri Suokko Elisan Pohjanmaan aluejohtajaksi

Elisa Oyj, alueellinen lehdistötiedote 5.7.2016

Anvia Telecom Oy:n toimitusjohtaja Harri Suokko on nimitetty 4.7.2016 Elisan Pohjanmaan aluejohtajaksi vastuualueenaan Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnat. Aikaisemmin aluejohtajana toiminut Harri Kivimäki jatkaa Elisan yritysasiakasmyynnin myyntijohtajana.
 
Elisalla on Suomessa seitsemän aluetta, joita johtaa aluejohtaja. Aluejohtaja toimii alueellaan Elisan edustajana henkilöstön, median ja yhteistyökumppaneiden suuntaan. Aluejohtaja koordinoi myös Elisan alueellisten asiakasraatien toimintaa.
 
Aluejohtajan tehtävässä Harri Suokko raportoi Elisan Henkilösasiakkaat-yksikön johtajalle Asko Känsälälle. Suokko jatkaa Anvia Telecom Oy:n toimitusjohtajana ja vetää yhdessä Ari Punkkisen kanssa Elisan ja Anvian toimintojen yhtenäistämisprojektia.
 
- Elisalla on vahva alueellinen tapa toimia. Olen iloinen siitä, että Elisa on käynnistänyt Anvia-kaupan jälkeen yhteistyön nopeasti ja avoimesti. Pääsemme yhdessä Elisan ja Anvian Elisalle siirtyneiden yhtiöiden henkilöstön kanssa rakentamaan yhteistä toimintaa ja palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin alueella, sanoo Harri Suokko.
 
Lisätietoja: Elisa Oyj, Pohjanmaan aluejohtaja Harri Suokko, puh. 050 2608 
 
Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on noin  200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi