oma_anvia.png

30.11.2016 13:01 | Lehdistötiedotteet

Anvian kuluttajamyynnin henkilöstöneuvottelut päätökseen

Elisan ja Anvian toimintojen yhtenäistämisen suunnittelu on edennyt ja alueen kuluttajamyynnissä siirrytään yhteiseen toimintamalliin. Henkilöstön kanssa käydyt yt-neuvottelut on saatu päätökseen. Kuluttajamyynnin neuvotteluiden piirissä oli alun perin 29 henkilöä Anvia Telecom Oy:ssä ja Anvia IT-palvelut Oy:ssä. 
 
Anvian kuluttajamyynnin vähennystarpeeksi arvioitiin 4-5 ja neuvotteluiden tuloksena vähennystarve on kaksi vakituista kokoaikaista henkilöä ja yksi osa-aikainen henkilö. Henkilöiden työsuhteet päättyvät tuotannollisista syistä ja uudelleenjärjestelyistä johtuen. 
 
– Henkilöstömäärän sopeutustarpeet on käsitelty Anvian henkilöstön kanssa hyvässä yhteistyössä. Samaan aikaan tarkasteltiin vastaavia toimintoja Elisalla. Myyntikanaviemme yhtenäistämisellä asiakkaamme saavat entistä kattavamman valikoiman palveluita ja pystymme varmistamaan yhdessä entistä paremman asiakaskokemuksen, kertoo Anvian ja Elisan toimintojen yhtenäistämisprojektia johtava Elisan Pohjanmaan aluejohtaja, Anvia Telecom Oy:n toimitusjohtaja Harri Suokko.
 
Myymälätoimintojen yhtenäistämisen myötä Anvian ja Elisan asiakkaita palvellaan jatkossa Seinäjoella Anvian nykyisessä myymälässä Epstorin kauppakeskuksessa, Vaasassa Elisan nykyisessä myymälässä Rewell Centerissä ja Kokkolassa Anvian nykyisessä myymälässä Tehtaankadulla. Myymälöiden yhdistäminen tapahtuu tammikuun aikana ja nykyiset myymälät palvelevat normaalisti kunnes uudistetut myymälät käynnistyvät. 
 
Yt-neuvottelut Anvian sisäisen IT-tuotannon henkilöstön kanssa jatkuvat aikaisemmin tiedotetun mukaisesti tammikuulle 2017.

Monitoimilaiteliiketoiminta liiketoimintakaupalla Solution Manager Oy:lle

Anvian monitoimilaiteliiketoiminta siirtyy liiketoimintakaupalla Solution Manager Oy:lle 1.12.2016 alkaen. Kaupan yhteydessä kaksi henkilöä siirtyy Solution Manager Oy:n palvelukseen ns. vanhoina työntekijöinä.
 
– Monitoimilaiteliiketoimintaan erikoistunut Solution Manager Oy jatkaa toimintaa alueella ja  asiakkaat saavat myös nämä tutut tuotteet jatkossakin ammattitaitoisesti palveltuna, Suokko jatkaa.
 
Lisätietoja: 
Elisan Pohjanmaan aluejohtaja, Anvia Telecom Oy:n toimitusjohtaja Harri Suokko, puh. 050 2608, etunimi.sukunimi@elisa.fi 
Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on noin  200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi