oma_anvia.png

28.02.2017 14:08 | Asiakastiedotteet

Muutoksia Anvian maksu-tv-laskutukseen ja Swedish-pakettiin

Anvian tarjonnassa olevien kanavapakettien laskutus muuttuu helmikuussa 2017. Kanavapaketit on aiemmin laskutettu etukäteen siten, että helmikuussa asiakas on saanut laskun maaliskuun palveluista. Jatkossa kanavapaketit laskutetaan asiakkailtamme aina kuluvan kuukauden osalta. Kaapelikortin ja SveaTV-kortin vuosimaksu laskutetaan edelleen kerran vuodessa. Muutoksen johdosta maaliskuussa saamallasi laskulla ei veloiteta maksu-tv-palveluja lainkaan. Poikkeuksen tähän muodostavat helmikuussa 2017 tilatut kanavapaketit, jotka laskutetaan asiakkailtamme myös maaliskuussa.
 
Muutos johtuu järjestelmäuudistuksesta ja koskee sekä kaapeli-tv:n kanavapaketteja että SveaTV-palvelua. Muutos ei vaikuta muiden Anvian palveluiden eikä Watson-palvelun kautta tilattujen kanavapakettien laskutukseen.
 
Swedish-paketteihin uusia kanavia
 
Kaapelikortti-asiakkaiden Swedish- ja Swedish Extra -kanavapaketit uudistuvat 1.4.2017, jolloin pakettien sisältö kasvaa toivotuilla HD-kanavilla. Muutoksen jälkeen Swedish-paketti sisältää myös SVT1 HD, SVT2 HD, Barnkanalen HD sekä TV4 HD -kanavat. Swedish Extra -paketti puolestaan kasvaa kahden uuden kanavan verran, kun siihen lisätään Norjan suosituin tv-kanava NRK1 HD ja tanskalainen DR1 HD.
 
Muutoksen myötä Nordic HD -kanavapaketti poistuu valikoimista. Mikäli sinulla on ollut kyseinen paketti tilattuna, tilauksesi päättyy automaattisesti 31.3.2017 eikä vaadi sinulta mitään toimenpiteitä.

Uudistus muuttaa myös Swedish- ja Swedish Extra -kanavapakettien hinnoittelua.
Uudet hinnat 1.4.2017 alkaen ovat seuraavat:
 

Kanavapaketti Sisältö Hinta
Swedish SVT1, SVT2, Barnkanalen, TV4, SVT1 HD, SVT2 HD, Barnkanalen HD, TV4 HD 6,20 €/kk
Swedish Twin
-rinnakkaispaketti
sis. samat kanavat kuin Swedish 2,48 €/kk
Swedish Extra Boomerang, TV3, TV6, Kanal 10, Kunskapskanalen, NRK1 HD, DR1 HD 6,80 €/kk
Swedish Extra Twin
-rinnakkaispaketti
sis. samat kanavat kuin Swedish Extra 2,72 €/kk

 
 Jos Swedish-pakettisi on jo laskutettu pidemmälle kuin 31.3.2017, hinnankorotusta ei veloiteta takautuvasti, vaan uusi hinta astuu voimaan seuraavan laskutuskauden alusta.

Huomaathan, että HD-kanavien katseluun tarvitset HD-yhteensopivat laitteet ja sekä linkitetyn kaapelikortin. Tietoa kaapelitelevisioverkkojen testatuista päätelaitteista löydät osoitteesta www.testatutlaitteet.fi.
 
Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme numerossa 06 411 3300 (ark. klo 9-19, la 10-15).