oma_anvia.png

07.04.2017 13:25 | Asiakastiedotteet

Anvian sähköpostien siirto Elisan ylläpitoon – asetuksiin ei muutoksia 10.4 alkaen

Osana Anvian tuotevalikoiman yhtenäistämistä Elisaan nykyiset anvianet.fi, netikka.fi, Ssvnet.fi, hakunetikka.fi, kuusnetikka.fi ja pp.kpnet.fi -sähköpostitilit siirtyvät viikonloppuna 21.-23.4.2017 Elisan ylläpitoon. Muutos koskee myös osaa omalla verkkotunnuksella (domain) toimivia tilejä. Siirron yhteydessä sähköpostiosoitteisiin ei tule muutoksia.

Muutostyön valmistelu aloitetaan maanantaina 10.4.2017 klo 9.00. Valmistelun aikana voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostia normaalisti mutta muutokset sähköpostiasetuksiin eivät ole mahdollisia.

Sähköpostitilien tekninen siirto tapahtuu 21.-23.4.2017, jonka aikana sähköpostipalvelut eivät ole käytettävissä. Siirtotyön aikana saapuvat sähköpostit jäävät jonoon ja ne toimitetaan vastaanottajille siirron päätyttyä.

Siirrämme automaattisesti kaikki sähköpostitilit, joita on käytetty viimeisen 2 vuoden aikana. Käyttämättömät sähköpostitilit suljetaan siirron yhteydessä.
 
Muutoksen jälkeen voit käyttää sähköpostiasi kuten ennenkin

Muutoksella ei ole vaikutusta postilaatikkosi osoitteeseen tai kokoon. Jos olet käyttänyt sähköpostiasi aiemmin sovelluksella (esim. Outlook, Thunderbird, Microsoft Mail), voit jatkaa käyttöä sovelluksellasi normaalisti. Tähän ei tule muutosta.

Internetselaimella käytettävän sähköpostin ulkoasu muuttuu Elisan Webmailiksi ja kirjautuminen tapahtuu osoitteessa webmail.elisa.fi Webmailiin kirjaudutaan käyttäen sähköpostiosoitetta ja siihen liittyvää salasanaa.

Elisa Webmailin käyttöliittymä toimii myös ruotsiksi ja kielen voi muuttaa palvelun asetuksista. Tarkemmat ohjeet löydät osoitteesta elisa.fi/anvia-email_sv

Kalenteri, Task ja Notes -toiminteet ja niihin tehdyt merkinnät nykyisestä webmail-sähköpostistasi eivät siirry muutoksessa

Huomioitavaa on että osa sähköpostisi nykyisistä toiminteista (webmail) ei siirry muutoksen myötä. Poistuvia toiminteita ovat Kalenteri, Notes ja Task. Vastaavia toiminteita ei ole käytettävissä Elisa Webmailissa. Tallennathan siis sinulle tärkeät merkinnät kyseisistä toiminteista itsellesi ennen siirtoajankohtaa. Sovelluksella käytettävissä sähköpostipalveluissa (esim. Outlook, Thunderbird, Microsoft Mail) toiminteet ja niihin tehdyt merkinnät säilyvät ennallaan.

Lisätietoa

Lisätietoa muutokseen liittyen löydät osoitteesta elisa.fi/anvia-email

Tarkemmin käyttökatkon päättymisestä tiedotamme Elisan häiriö- ja muutostiedotteissa elisa.fi/hairiotiedotteet  Pahoittelemme muutoksesta aiheutuvaa hetkellistä käyttökatkoa sähköpostipalveluissa.