oma_anvia.png

Elisa Yritystietoturva

Tietoturva

Anvia och Elisa erbjuder tillsammans ännu mera omfattande och mångsidiga tjänster. Vi utökar ständigt vårt tjänsteutbud och nu är även Elisas datasäkerhetstjänster för företag tillgängliga via Anvia. 

Skydda din utrustning effektivt mot skadeprogram

Elisa Yritystietoturva ger ett effektivt skydd mot de senaste datasäkerhetshoten, på alla dina enheter. Den pålitliga och mångsidiga tjänsten är baserad på F-Secures prisbelönta datasäkerhetslösning.

Du behöver inte längre separata datasäkerhetsprodukter på varje enhet. Till tjänsten kan du lägga till PC- och Mac-datorer samt smarttelefoner och surfplattor med Android, iOS och Windows.

Du kan också glömma separata licenser och uppdateringar, eftersom Yritystietoturva alltid är aktuell, automatiskt.
 

Elisa Yritystietoturva: 

·         skyddar effektivt mot skadeprogram samt andra hot online och i e-posten
·         skyddar då man använder nätbank samt vid e-handel
·         skyddar i realtid mot alla faror på nätet
·         en spärr, så att man inte kommer in på skadliga sidor av misstag
·         passar alla enheter i företaget: PC, Mac, Android, iOS och Windows
·         lätt att börja använda
·         kräver inte aktivt underhåll
·         gör det möjligt att lokalisera, låsa och tömma en mobil enhet som förkommitKontakta oss, så ser vi över datasäkerhetstjänsterna i ditt företag!


elisaanvia300x180_sv.jpg
Anvia är nu en del av Elisa och tillsammans vill vi erbjuda våra kunder ännu mångsidigare och konkurrenskraftigare tjänster. Vi harmoniserar vårt tjänsteutbud för att säkerställa att våra kunder får de nyaste, innovativa tjänsterna. I och med harmoniseringen kan man inte längre beställa tjänsterna Anvia Företagsdatasäkerhet och Anvia Mobilsäkerhet. Ändringen påverkar inte befintliga avtal om Anvia Företagsdatasäkerhet och Anvia Mobilsäkerhet. Tekniskt underhåll och support  för Anvia Företagsdatasäkerhet och Anvia Mobilsäkerhet kommer att fortsätta som tidigare och vi kommer även i fortsättningen att säkerställa en hög servicenivå.