oma_anvia.png

E-post och kontorsprogram (O365)

Sähköposti

Problem hos Mainostoimisto Printti:

”Hela vår personal borde få e-postadresser som slutar på printti.fi. Dessutom skulle vi vilja se varandras scheman via kalendrar och vi skulle vilja ha möjlighet att boka mötesrum elektroniskt – även när vi är på resa. Vi kan inte själva bygga upp ett system med dessa funktioner. Samtidigt vore det bra att få kontorsprogrammen uppdaterade.”

 

Anvias lösning: E-post och kontorsprogram (O365)

Tjänstepaketet Office 365 omfattar e-post på företagsnivå och Microsoft Office-program med tilläggstjänster. Med vår lösning får företaget e-post och kalender på önskad adress att dela och använda var som helst via internet. Utöver dator fungerar e-posten och kalendrarna naturligtvis även i mobiler. Utöver e-post möjliggör vår lösning Office 365 kommunikation med kollegor även i form av webbkonferenser och snabbmeddelanden.

 

Förutom mångsidiga möjligheter till kommunikation ingår i  Office 365-tjänstepaket även Office-program för alla anställda. Den nya lösningen ger möjlighet att använda egna kontorsprogram på vilken till internet ansluten dator som helst som har Windows 7 eller Windows 8. För att dokument som är producerade med kontorsprogram ska vara enkla att spara och dela omfattar vårt tjänstepaket även rejält med lagringsutrymme på en säker lagringsplats.

LÄS MER
Då antalet anställda i sitt företag ökar eller minskar är det enkelt att lägga till eller ta bort användare i Office 365-lösningen och det är enkelt att administrera de egna tjänsterna. Och du behöver inte göra investeringar, du betalar alltid bara överenskommen månadsavgift för den tjänst du använder. Dessutom har vi lagt vikt vid god it-säkerhet i lösningen, bl.a. kvalitativt skydd mot skräppost och sabotageprogram.

Kronan på den fungerande helheten är att Anvia hjälper med installation och användning av O365-paketet – vid behov sköter vi driftsättningen och utbildar personalen samt ger support senare då tjänsten är i användning. 


Teknisk information

  • E-post på företagsnivå med användarspecifik postlåda på 50 GB, maximistorlek på bilagor 25 MB
  •  Delade kalendrar samt verktyg för att hantera scheman och arbetslistor
  •  Officeprogrammen kan användas på PC och dessutom på Mac-datorer, Windowssurfplattor, iPad och på vissa andra enheter.
  •  Se, ändra och visa Word-, Excel- och PowerPoint-dokument även med iPhone, Android och Windows Phone
  •  Vid videokonferenser på HD-nivå kan man dela presentationsmaterial
  •  Snabbmeddelanden
  •  I en säker molntjänst har varje användare lagringsutrymme på 1 TB
  •  Webbaserad administrationsportal för att administrera e-postinställningar och fastställa användningsregler
Domain

En domän, dvs. en webbadress, är kärnan i internetjänsterna och kring domänen byggs såväl e-post- som webbadresser upp. Att använda den egna webbadressen vid kommunikation och marknadsföring är ett enkelt sätt att göra företagsnamnet ännu mer känt.

Anvia Domäntjänst erbjuder följande toppdomäner: 

Nationell toppdomän hos Kommunikationsverket i Finland:.fi

Internationella toppdomäner: .eu, .com, .net, .org, .biz, .info, .asia, .mobi, .name och .jobs.

Dessutom kan man utöver Finlands toppdomän registrera otaliga andra nationella toppdomäner.

 

E-post Office 365

yrityssahkoposti.pngPris fr. 9,80 €/användare/mån. (moms 0 %)