oma_anvia.png

jonasson_sv.jpg

Utgångspunkt

Jonasson Oy i Ylöjärvi bygger fungerande och snygga inredningar som ska tåla slitage till nyttofordon, såsom stora taxibilar och minibussar. Inredningarna som går under produktnamnet Carsport byggs med fokus på kvalitet och kundernas behov. För att kunna koncentrera sig på att inreda bilar behövde Jonasson en partner med uppdrag att svara för IT-ärendena i företaget.

Lösning

Anvia valdes ut för detta uppdrag. Hos Anvia hittades såväl den IT-utrustning och programvara som företaget behöver samt support för underhållet. I praktiken innebär detta att Anvia levererar alla bärbara datorer och bordsdatorer, servrar, skrivare och all programvara som behövs på kontoret. Dessutom ser Anvia till att helheten fungerar och utför uppdateringar samt svarar för snabb felavhjälpning vid eventuella problem.

Fördelar

”Det har alltid varit lätt att samarbeta med Anvia. De reagerar snabbt på våra behov och de vet vad de gör. Det vi får är även prisvärt. Vi strävar efter att i vår egen verksamhet lägga vikt vid kvalitet och utgå från kundernas behov – vi värdesätter naturligtvis samma saker även hos vår IT-partner”, berättar Ari Jonasson från Jonasson Oy.

Tilläggsinformation: Lasse Kaiponen, tfn 040 514 0520, lasse.kaiponen@anvia.fi  
 


Bekanta dig med tjänsterna:

muut_it-laitteet.pngUtrustning