oma_anvia.png

liaison_sv.jpg

Utgångspunkt

Liaison Technologies har specialiserat sig på att sammanföra och behandla komplex information på ett sådant sätt som företagskunder önskar. Denna yrkeskunskap har övertygat flera betydande företagskunder i Finland och även utomlands. Storskalig informationsbehandling kräver väldigt effektiv it-utrustning och en kunnig utrustningsleverantör. Liaison Technologies sökte en sådan partner som stöd för företagsverksamheten.

Lösning

Hos Anvia fanns den typ av kunnande som behövs vid leveranser av krävande it-system. Anvia kan erbjuda servrar och skivsystem på toppnivå samt programvarulicenser, allt från ett ställe. För Liaison Technologies är det viktigt att kunderna alltid har enkel och snabb tillgång till tjänsterna. Av it-systemen krävs således mycket hög driftsäkerhet samt tillräcklig kapacitet.

Fördelar

”Effektiva och driftsäkra it-system är kritiska för den service vi erbjuder våra kunder. Med Anvia har vi samarbetat länge, i mer än 10 år, eftersom Anvia förstår att vår företagsverksamhet ställer höga krav på allt som gäller it. Den fungerande helheten har inte behövt justeras”, säger IT Manager Tuukka Ojanen på Liaison Technologies Oy.

Tilläggsinformation: Lasse Kaiponen, tfn 040 514 0520, lasse.kaiponen@anvia.fi  
 


Bekanta dig med tjänsterna:

muut_it-laitteet.pngUtrustning