oma_anvia.png

Bredband för små företag

Anvia och Elisa erbjuder nu tillsammans ett ännu mångsidigare och mera omfattande tjänsteutbud. Vårt utbud breddas hela tiden och i Anvias utbud finns nu även Elisas bredbandsabonnemang för företag. 

Elisa Netti Lite - Enkelt och stabilt bredband för småföretag

Elisa Netti Lite är det lilla kontorets bredbandsabonnemang, och abonnemanget passar även i  hemmakontor och som stöd för distansarbete. I det här bredbandsabonnemanget får du den bästa dataöverföringstekniken och dataöverföringshastigheten som finns, i ett paket som är lätt att skaffa och börja använda. 

 

Elisa Netti Lite 

·        Snabb att installera och smidig att använda
·        Tillvalstjänster för bredare användning
·        Företagarens vardag blir enklare – koncentrera dina kommunikationslösningar 
       

Kontakta oss, så fixar vi det bästa internetabonnemanget för ditt företag!  

 

 

Anvia är nu en del av Elisa och tillsammans vill vi erbjuda våra kunder ännu mångsidigare och konkurrenskraftigare tjänster. Vi harmoniserar vårt tjänsteutbud för att säkerställa att våra kunder får de nyaste, innovativa tjänsterna. Efter harmoniseringen kan man inte mera ingå nya avtal om Anvia Företagarens Bredband (med undantag för abonnemang utförda med kabelmodemteknik). Ändringen påverkar inte nuvarande avtal om Anvia Företagarens Bredband. Vi fortsätter att erbjuda tekniskt underhåll och support för nuvarande abonnemang på Anvia Företagarens Bredband och vi säkerställer att bredbandsabonnemangen håller hög kvalitet även i fortsättningen.