oma_anvia.png

Företagsabonnemang

Företagsabonnemang

Anvia och Elisa erbjuder tillsammans ännu mångsidigare och mera omfattande tjänster. Vi utökar hela tiden vårt tjänsteutbud och nu är även Elisas internetabonnemang för företag tillgängliga via Anvia. 

 

Elisa Netti Plus ja Elisa Netti Pro - Skaffa stabila internetförbindelser som möter höga krav

Elisa Netti Plus och Elisa Netti Pro erbjuder ett brett utbud abonnemang och tillvalstjänster för krävande användning i företag. Dessa säkerställer kvalitativa förbindelser i ditt företag. Från oss får du alltså nu ännu effektivare verktyg för produktivt arbete. 
 

Elisa Netti Plus - kvalitativ bredband för sm-företag 

Elisa Netti Plus är ett kostnadseffektivt och lättanvänt internetabonnemang. En helhet, där baskomponenterna räcker till för de flesta företag. Utmärkt förhållande mellan pris och kvalitet. 

 

Elisa Netti Pro - ett kraftfullt skräddarsytt abonnemang 

Som abonnemang i stora företag, datahallar eller stora verksamhetsställen löns det att välja Elisa Netti Pro. Stabila telekommunikationsförbindelser skräddarsys för dina behov med hjälp av tjänster för informationssäkerhet och säkerställning. Data både uppströms och nedströms i högsta möjliga hastighet. Elisa Netti Pro är en idealisk lösning även för den som producerar mycket innehåll för nätet. 

 

Kontakta oss, så fixar vi det bästa internetabonnemanget för ditt företag!

 

Anvia är nu en del av Elisa och tillsammans vill vi erbjuda våra kunder ännu mångsidigare och konkurrenskraftigare tjänster. Vi harmoniserar vårt tjänsteutbud för att säkerställa att våra kunder får de nyaste, innovativa tjänsterna. I och med harmoniseringen kan man inte mera ingå nya avtal om Anvia Företagsabonnemang eller Anvia Företagsbredband. Ändringen påverkar inte nuvarande avtal om Anvia Företagsabonnemang och Anvia Företagsbredband. Vi kommer att fortsätta som tidigare med tekniskt underhåll och support för Anvia Företagsabonnemang och Anvia Företagsabonnemang och vi kommer även framöver att se till att nivån på bredbandsabonnemangen är hög.  

 

Andra tilläggstjänster

Domain

En domän, dvs. en webbadress, är kärnan i internetjänsterna och kring domänen byggs såväl e-post- som webbadresser. Att använda den egna webbadressen i kommunikation och marknadsföring är ett enkelt sätt att göra företagsnamnet ännu mer känt.

Anvia Domäntjänst erbjuder följande toppdomäner: 

Nationell toppdomän hos Kommunikationsverket i Finland:.fi

Internationella toppdomäner: .eu, .com, .net, .org, .biz, .info, .asia, .mobi, .name och .jobs.

Dessutom kan man utöver Finlands toppdomän registrera otaliga andra nationella toppdomäner.

Anvia Företagsmejl

Anvia Företagsmejl är en lättanvänd e-postlösning för företag. Med Företagsmejl kan man skapa nya e-postkonton, ändra storlek på kontona och skapa nya aliasadresser för kontona. Tjänsten Aniva Företagsmejl kräver en egen webbadress (domän). 
 
Alternativ:
 • Anvia Företagsmejl S (2 GB diskutrymme)
 • Anvia Företagsmejl M (5 GB diskutrymme)
 • Anvia Företagsmejl L (10 GB diskutrymme)
Onlinelagring

Onlinelagring ger Anvias företagskunder möjlighet att använda ett säkrat webbutrymme t.ex. för säkerhetskopiering av information eller lagring av elektroniskt material, såsom broschyrer och manualer, utanför företaget. Onlinelagring förbättrar it-säkerheten i företaget, t.ex. kan filer inte försvinna oåterkalleligt till följd av stöld eller annan skada.

I tjänsten ingår:

 • säkrat diskutrymme på Anvias server
 • snabb uppkoppling till internet
 • tillgång till webbserver
Webbsideutrymme

Med utrymme för webbsidor kan företaget skapa egna webbsidor. Anvias snabba och tillförlitliga uppkopplingar och effektiva servrar säkerställer att webbutrymmet är av hög kvalitet.

I tjänsten ingår:

 • Unix (Apache + PHP)-baserad tjänst
 • 100 MB diskutrymme
 • FTP-anslutning (TLS-krypering)
Webbdatabas

Med tjänsten Webbdatabas kan företag skapa en databas på en server i Anvias företagsnät. Dessa databasservrar finns i Anvias säkra datacenter. Det är möjligt att söka i databasen endast från webbservar i Anvias företagsnät. Anvia sköter it-säkerhetsuppdateringar på databasen. Kunden kan fokusera på att dra nytta av webbdatabasen i sin företagsverksamhet.

I tjänsten som bygger på MySQL ingår:

 • databassökningar endast från webbservrar i Anvias företagsnät (webbsideutrymme för företag)
 • med MySQL:s webbaserade administrationsverktyg kan man skapa/lägga till/redigera tabeller, radera/ändra/lägga till kolumner, köra SQL-satser och skriva ut data i olika format
 • administrationsverktyget kan användas bl.a. på finska, svenska och engelska
 • snabb internetuppkoppling
 • tillförlig plattform och tillförlitliga disktjänster
 • Unix- eller Windows-databastjänster

 

Övriga tilläggstjänster

SSL-certifikat

Ett SSL-certifikat gör det möjligt att kryptera datatrafiken mellan en server och användarens webbläsare. Tack vare detta förblir all information konfidentiell, och ingen utomstående kan läsa eller ändra informationen. SSL-sidor finns på en säker server med en webbadress som börjar med https://.

Anvia erbjuder SSL-certifikat till kundens egna servrar eller till servrar som finns i Anvias datacenter.

SSL-certifikat behövs till exempel:

 • för webbmejltjänster
 • för säker betalning i webbutiker
 • för att kryptera trafik på webbsidor eller i webbtjänster där personuppgifter och annan känslig information hanteras
 • för att erbjuda säkra uppkopplingar (t.ex. IMAP SSL)
 • för att säkra datatrafiken mellan en mobil och en e-postserver
 • för att säkra trafiken till och från administrations- och gränssnittstjänster (t.ex. webbtjänster).