oma_anvia.png

Anvia Bostadsbolagspartnerskap – för bostadsbolag

Anvia Bostadsbolagspartnerskap ger många fördelar som är värda reda pengar, för såväl invånarna som disponenten.

Till sin lägenhet kan invånaren välja ett av två tjänstealternativ:

• Bredband på 10 Mbit/s eller mer
• Kanalpaketet TV-Mix Mini
 

Fakturan för Anvia bostadsbolagspartnerskap adresseras till bostadsaktiebolaget som beslutar om hur avgiften uppbärs av invånarna –  till exempel via bolagsvederlaget. 

Fördelar och flexibilitet för alla invånare med Anvia Bostadsbolagspartnerskap

Förmånligare
När ett bostadsaktiebolag ingår avtal med Anvia om Bostadsbolagspartnerskap medför partnerskapet besparingar för alla invånare. En gemensam anskaffning är enkel att genomföra eftersom alla aktieägare får var sitt abonnemang med ett enda avtal.

Personlig
En gemensam anskaffning begränsar inte enskilda användare. Varje lägenhet får en bredbandsuppkoppling på minst 10 megabit per sekund och hastigheten påverkas inte av att andra aktieägare använder internet.
 
Invånaren kan välja tjänstealternativ
Om en aktieägare inte vill använda bredbandsabonnemanget som ingår i Bostadsbolagspartnerskapet kan denna i stället välja ett kabelkort med kanalpaketet TV-Mix Mini eller Anvias fasta telefonabonnemang med Samtalspaketet.
 
Watson för kabel-tv-kunder
Genom att beställa användarnamn och lösenord till Watson kan invånaren se program från baskanaler live eller i efterhand, hyra filmer och beställa betal-tv-kanaler i sin egen smak. Kunder med Anvias kabel-tv får Watson för småpengar. Läs mer.
 
Vad innebär allt detta?
Anvia Bredband inverkar enbart positivt på fastighetens värde. Förutom att boendekomforten ökar för dem som nu bor i bostadsaktiebolaget blir fastigheten även attraktivare vid en eventuell försäljning.

Intresserad?
Kontakta oss, vi berättar gärna mer:

Timo Niemelä, 050 3161 898, timo.niemela@anvia.fi
Martti Laukkanen, 050 3161 899, martti.laukkanen@anvia.fi

Hur kan vi hjälpa?

Kundtjänst

(06) 411 3300

Teknisk support

Tekniska supporten betjänar dig vardagar 8–21 och lördagar 10–15.


Se öppettider i butikerna