oma_anvia.png

Invånare

Bor du i radhus eller i flervåningshus?
Känner du till om ditt bostadsaktiebolag redan ingått avtal om bostadsbolagspartnerskap? Ta reda på det, för bostadsbolagspartnerskap ger nu helt nya fördelar! Vi kan erbjuda olika läckra alternativ att välja bland. Du som bor i bostadsbolaget kan välja en av följande tjänster:

 • Bredband (minst 10 Mbit/s)

 • Kabelkort och kanalpaketet TV-Mix Mini

Genom bostadsbolagspartnerskapet får varje lägenhet en bredbandsuppkoppling på minst 10 megabit per sekund och du kan om du vill beställa högre hastighet. Om du inte vill ha bredbandsabonnemanget kan du i stället välja ett kabelkort och kanalpaketet TV-Mix Mini. Om din smak förändras kan du dessutom byta till en av de andra tjänsterna efter att du använt en tjänst i sex månader. Utan avgift, så klart!

Har ditt bostadsbolag avtal om bostadsbolagspartnerskap?

Se vilka abonnemang och hastigheter du kan få till din adress

Bredare bredband, var så god

          alacarte_400x320.png
Du får snabbare och smidigare bredband om du så vill och det finns godbitar att välja bland så det räcker. Beställ den hastighet som bäst passar dig: 50, 100 eller 250 Mbit/s. Välj själv hur du vill krydda ditt bredband!

 • Bostadsbolagsanslutning 50M

  Med denna uppkoppling kan du använda internet intensivt. Du kan höra på musik, se på webb-tv, spela och ladda. Hela familjen kan utan problem vara uppkopplad samtidigt. S-abonnemanget passar utmärkt i familjer där flera familjemedlemmar vill använda internet samtidigt. 

  Kampanjkod: SUPERHUSBOLAG

  Kolla tillgänglighet

  0
 • Bostadsbolagsanslutning 100M

  Denna anslutning har rum för flera användare som vill använda bredbandet intensivt på olika enheter. Du kan titta på Watson på upp till fyra datorer samtidigt utan att uppkopplingen bryts. M-abonnemanget ger utmärkta möjligheter för hela familjen att trivas på webben samtidigt. 

  Kampanjkod: SUPERHUSBOLAG


  Kolla tillgänglighet

  preselected
 • Bostadsbolagsanslutning 250 M

  Grannar, darra av avund! Internetanvändning blir inte mycket bättre än så här. Med en L-anslutning är alla basfunktioner snabba som tanken och det tar inte heller onödigt länge att uppdatera programvara eller ladda videoklipp eller annat. L-anslutningen ger nästan obegränsade möjligheter.  

  Kampanjkod: SUPERHUSBOLAG


  Kolla tillgänglighet

  0

Med dessa kryddor får du en ännu smarrigare helhet:

Watson

watson_laitteet.jpg

Finlands festligaste tv-tjänst Watson är en godbit som du kan använda i alla digitala enheter.

Titta på tv och beställ betal-tv-kanaler i din egen smak, precis när det passar dig. Med Watson kan du se program från baskanaler live eller i efterhand och dessutom kan du lagra obegränsat med program i ett halvår. Du har alltså tillgång till ett enormt programbibliotek och du kan titta på dina favoriter när det passar dig.

Bor du i ett hushåll med Anvias kabel-tv? Läs mer här.

 

Anvia Datasäkerhet
 

Njut tryggt!


Vi rekommenderar Anvia Datasäkerhet som medhjälpare då du surfar. Med Anvia Datasäkerhet är du trygg då du uträttar ärenden i din internetbank eller handlar i webbutiker. Tjänsten är tillgänglig i olika storlekar (XS–L). Välj den storlek som passar antalet enheter du har.

Beställ genast

fsecure_2.jpg
 

 

Hur kan vi hjälpa?

Kundtjänst

(06) 411 3300

Teknisk support

Tekniska supporten betjänar dig vardagar 8–21 och lördagar 10–15.


Se öppettider i butikerna