oma_anvia.png

Discovery

Kanalpaketet för den kunskapstörstige. 

Kanalpaketet för dig som vill lära dig något nytt hela tiden. Ett mångsidigt internationellt programutbud med de intressantaste dokumentärerna, de mest otroliga berättelserna och de största upptäckterna direkt till din tv-ruta. Paketet kostar 9,90 €/mån. 

beställ

 • Discovery Channel

  Discovery Channel tarjoaa todellisia tarinoita elävästä elämästä. Discovery Channellilla pääsee seuraamaan ennennäkemättömiä ohjelmia ajankohtaisista tapahtumista. Discovery Channelin parissa ei tule aika pitkäksi.
 • Animal Planet

  Animal Planet är hela familjens favoritkanal. Animal Planet visar djur i sin riktiga livsmiljö – i djungeln, i öknen, i luften, på savannen eller i havet. På kanalen kan du också bekanta dig med olika sorters husdjur och följa med verksamheten i djurparker runt om i världen.
 • Discovery ID

  Investigation Discovery är den nyaste och mest spännande kanalen i Discoveryfamiljen. ID gräver på djupet i brott, brottsutredning och paranormala fenomen. ID är en kanal för tittare som är intresserade av brott och vetenskap i brottsutredning.
 • Discovery Science Channel

  Sedan tidernas begynnelse har människan varit nyfiken på vår mångfacetterade värld. Programmakarna på Science bekantar sig med vetenskap och teknik som används för att söka svar på många frågor och mysterier.
 • Discovery World

  World fängslar tittaren med ett mångsidigt och fascinerade programutbud som är en mix av historia, kultur, verklighetsbaserade berättelser, forskning och mysterier. World är en engelskspråkig kanal med program som delvis textas till svenska och finska. Program sänds cirka kl. 10–04.
Hur kan vi hjälpa?

Kundtjänst

(06) 411 3300

Teknisk support

Tekniska supporten betjänar dig vardagar 8–21 och lördagar 10–15.


Se öppettider i butikerna