oma_anvia.png

Anvia Kiinteistöliittymä

Anvia Kiinteistöliittymällä nopea, häiriötön ja laadukas yhteys maailmaan 

Yhteys tietoverkkoon on nykykodissa yhtä olennainen perustoiminto kuin lämmitys, sähkö ja vesijohto. Tietoverkko liittää kodin osaksi verkostoitunutta maailmaa ja tuo nykyaikaiset sähköiset palvelut jokaisen ulottuville.

Anvia Kiinteistöliittymät mahdollistavat luotettavan laajakaista-yhteyden, sen lisäpalveluiden, kaapeli-tv:n ja kymmenien maksu-tv-kanavien sekä lankapuhelimen tilaamisen.

Kiinteistöliittymät toteutetaan ensisijaisesti Kuituliittymänä, joka mahdollistaa mm. huippuluokan tv-kuvan, lähes rajattoman nopeuden ja tulevaisuuden uudet palvelut laajakaistaan. Alueilla, joissa Kuituliittymän toteuttaminen ei ole mahdollista, Kiinteistöliittymä toteutetaan Anvia Perusliittymänä.

 

Anvia Kuituliittymä

Anvia Kuituliittymä tuo kotiisi nykyaikaisimman ja tehokkaimman tietoliikenneyhteyden. Uuden sukupolven valokuituyhteys mahdollistaa sinulle huippuluokan tv-palvelut, lähes rajattoman nopeuden ja tulevaisuuden uudet palvelut laajakaistaan – kotiisi tuodaan kaikki tietoliikennepalvelut yhdellä yhteydellä. Jos asut Anvian kaapeli-tv alueella, tuo Kuituliittymä kotiisi myös kaapeli-tv-liittymän.

Lue lisää Kuituliittymästä

kuituleipa.jpg

Anvia Perusliittymä

Yhdistä asuinkiinteistösi yleiseen tietoliikenneverkkoon. Käyttöönoton jälkeen kaikki tietoliikenneverkon palvelut, kuten laajakaista, lankapuhelin ja kaapeli-tv-palvelut ovat kytkettävissä käyttöösi.

Perusliittymä toteutetaan kupariparikaapelilla ja toimitettaan ainoastaan alueille, joihin ei voida toimittaa Anvia Kuituliittymää.

 

Toimitus

Kiinteistöliittymän toimitus sisältää yhteyden suunnittelun tontin ulkopuolisella osalla, tekniset tarvikkeet, kuten tarvittavat kaapelit ja liittimet, kaapelin asentamisen sekä liittämisen yleiseen tietoliikenneverkkoon. Kiinteistöliittymä voidaan toteuttaa metallijohtimisella parikaapelilla, kuitukaapelilla tai koaksiaalikaapelilla tai näiden yhdistelmällä riippuen alueella noudatettavasta rakentamistavasta.

 

 1.    Sisäverkon kytkentäpiste: kiinteistön sisäverkkokaapelointi päätetään kiinteistön sisällä yhteen keskitettyyn kytkentäpisteeseen, johon talokaapeli toimitetaan ja        päätetään
2.    Asennusputki: maakaapeli asennetaan asennusputkeen
3.    Anvian määrittämä liityntäpiste: tontin rajalla oleva piste, josta asennusputki ja kaapeli johdetaan kiinteistöön
4.    Anvian toimituspiste: jakokaappi tai pylväspääte, jonne Kiinteistöliittymä kytketään.

 

 

Kuinka voimme palvella?

Asiakaspalvelu

(06) 411 3300

Tekninen tuki

Tekninen tuki palvelee sinua arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 10-15.


Myymälöiden aukioloajat