oma_anvia.png

Uudistunut, entistäkin monipuolisempi Anvia Tietoturva on nyt täällä!

Anvia Tietoturvalla suojaat kalleimpasi. Sen avulla valvot helposti koko perheen netin käyttöä ja voit huolen hetkellä tarkistaa, missä jälkikasvusi liikkuu. Varman virusturvan lisäksi saat suojaa myös verkkopankkiasiointiin ja nettiostosten tekemiseen. Tietoturvakumppanimme on luotettava kotimainen F-Secure. 

Anvia Tietoturva XS - Kokeile maksutta 1 kk ajan* 

TILAA 

 

Voit valita mieleisesi Tietoturvapalvelun viidestä erikokoisesta paketista. Minkä kokoisen paketin turvaa sinä valitset?

  Kampanjahinta Normaalihinta
Tietoturva XS
sis.tietoturvan yhdelle laitteelle
0 €/kk 1 kk ajan 2,90 €/kk  
Tietoturva S
sis. tietoturvan kolmelle laitteelle
3,45 €/kk 6 kk ajan 6,90 €/kk
Tietoturva M
sis. tietoturvan kuudelle laitteelle
4,95 €/kk 6 kk ajan 9,90 €/kk
Tietoturva L
sis. tietoturvan 9 laitteelle
6,45 €/kk 6 kk ajan 12,90 €/kk
Tietoturva XL
sis. tietoturvan 12 laitteelle
7,95 €/kk 6 kk ajan 15,90 €/kk

 

tilaa 

* Anvia Tietoturva XS 1 kk 0 € (norm. 2,90 €/kk), S-XL -50 % 6 kk (norm. 6,90 €/- 15,90 €/kk). Etujakson jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hinnaston mukaisesti. Kampanjaetu on käytettävissä vain kerran kampanjan aikana. Kampanja voimassa 1.1.-31.3.2017

Tilaus onnistuu helposti myös soittamalla asiakaspalveluumme 06 411 3300 tai lähimmästä myymälästämme.

 

 

Suojaa rahasi - yksityisyytesi - lapsesi
lapsilukko_nosto.png
Lasten suojaaminen

Anvia Tietoturva sisältää näppärän lapsilukon, jonka avulla voit helposti valvoa juniorien netinkäyttöä. Voit myös tarvittaessa tarkistaa lapsesi puhelimen sijainnin, jos huoli sattuu yllättämään.

tietoturva_nosto.png
Tietojen suojaaminen

Palvelun avulla voit paikantaa siihen liitettyjä puhelimia ja hallita niitä etänä. Voit siis esimerkiksi lukita tai tyhjentää kadonneen puhelimesi ja suojata itsesi näin vaikka identiteettivarkaudelta.

verkkopankkisuoja_nosto.png
Verkkopankkisuoja

Anvia Tietoturva sisältää suojan myös verkkopankkiasiointiin ja nettiostosten tekemiseen. Niinpä verkon möröt eivät pääse käsiksi rahoihisi.

 

 

 

Anvia Tietoturvan ohjeet löydät täältä.
 

Kaikille laitteille

Uusi Anvia Tietoturva joustaa nyt suojaamaan kaikki laitteesi! Uudistunut palvelu tarjoaa ensiluokkaista turvaa kaikille tietokoneille (PC, Mac) ja tabletteille sekä älypuhelimille. (Android, Windows). Palvelu on saatavilla myös iOS-käyttöjärjestelmän laitteille lähiaikoina.

 

Tilaus ja asennus 

1)    Valitse mieleisesi Tietoturvapalvelu viidestä erikokoisesta paketista.
 
2)    Tilaa Anvia Tietoturva verkosta osoitteesta oma.anvia.fi, lähimmästä myymälästämme tai asiakaspalvelustamme puh. 06 411 3300.
 
3)    Aloita tietoturvapalvelun asennus haluamallesi laitteelle menemällä osoitteeseen anvia.fi/asennatietoturva
 
4)    Lataa Anvia Tietoturva käytössäsi olevalle laitteelle ohjeiden mukaan. Asennusvaiheessa sinulta pyydetään tilauksen yhteydessä saamaasi käyttäjänimeä ja salasanaa.

Anvia Tietoturvaan sisältyviä tietoturvalisenssejäsi hallinnoit helposti oman tietoturvatilin kautta osoitteessa anvia.fi/turva. Voit jakaa tietoturvapalveluusi sisältyvät tietoturvalisenssit haluamallasi tavalla tietokoneiden, tablettien ja älypuhelimien suojaamiseksi oman tietoturvatilisi kautta.
 

 

 

Kuinka voimme palvella?

Asiakaspalvelu

(06) 411 3300

Tekninen tuki

Tekninen tuki palvelee sinua arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 10-15.


Myymälöiden aukioloajat