oma_anvia.png

Discovery

Tv_1900x150

Kanavapaketti tiedonjanoiselle.

Kanavapaketti sinulle, joka haluat jatkuvasti oppia jotain uutta. Monipuolinen ohjelmatarjonta kerää maailmalta kiinnostavimmat dokumentit, uskomattomimmat kertomukset ja suurimmat keksinnöt suoraan tv-ruudullesi. Paketin hinta 11,60 €/kk.

TILAA

 • Discovery ID

  Investigation Discovery on Discovery-kanavaperheen uusin ja jännittävin kanava. ID uppoutuu syvälle rikosten, rikostutkinnan ja paranormaalien ilmiöiden kiehtovaan maailmaan. ID on kanava katsojille, jotka ovat kiinnostuneita rikoksista ja niiden tutkintaan liittyvästä tieteestä.
 • Discovery Science Channel

  Aikojen alusta asti ihminen on ollut utelias monimuotoista maailmaamme kohtaan. Sciencen ohjelmatekijät tutustuvat tieteeseen ja tekniikkaan, joiden avulla yritetään ratkaista monia arvoituksia ja mysteerejä. Science esittelee myös meitä ympäröivän tieteen ja teknologian viimeisimmät uutuudet.
 • Discovery World

  World vangitsee katsojien mielenkiinnon monipuolisella ja kiehtovalla ohjelmatarjonnalla, joka on sekoitus historiaa, kulttuuria, tosielämän tarinoita, tutkimusta ja mysteerejä. World on englanninkielinen kanava, jonka ohjelmat ovat osittain suomeksi tekstitettyjä.
 • Animal Planet

  Animal Planet on suosikkikanava koko perheelle. Animal Planet näyttää eläimet oikeassa elinympäristössään – viidakossa, aavikolla, ilmassa, savannilla tai meressä. Kanavalla pääsee myös tutustumaan erilaisiin lemmikkeihin ja kurkistamaan eläinpuistojen toimintaan eri puolilla maailmaa.
 • Animal Planet HD

  Animal Planet HD kutsuu mukaan nauttimaan luontomatkasta, jossa jokainen pieni yksityiskohta herää henkiin kristallinkirkkaan teräväpiirtokuvan ansiosta. Animal Planet HD tarjoaa laajan valikoiman eläinmaailman ohjelmia ja tuo katsojan lähemmäksi luontoa kuin koskaan.
 • Discovery HD Showcase

  Discovery HD Showcase –kanavalta näet Discovery Channelilta tuttuja sekä ennen näkemättömiä laatuohjelmia HD-teräväpiirtokuvana. Lähemmäksi tapahtumia et pääse lähtemättä itse paikan päälle.
Kuinka voimme palvella?

Asiakaspalvelu

(06) 411 3300

Tekninen tuki

Tekninen tuki palvelee sinua arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 10-15.


Myymälöiden aukioloajat