oma_anvia.png

MTV Total Sport

Tv_1900x150

Suorat urheilulähetykset maailman parhaista liigoista.

Formula 1, miesten jääkiekon MM-kisat, Champions Hockey League, hiihtolajien maailmancupit, yleisurheilun Timanttiliiga, tennis, golf ja ravit muodostavat penkkiurheilijan superpaketin. MTV Total Sport -paketti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia maailman kiinnostavimmista urheilusarjoista ja -lajeista helposti ja ammattitaitoisessa seurassa, tinkimättömällä laadulla, ympäri vuoden. Sinulla ja meillä on jotain yhteistä - intohimo urheiluun.

MTV Total Sport- paketin hinta on 24,95 €/kk. MTV Total Sport Twin -paketti rinnakkaiskortille 14,95 /kk. Edellyttää voimassa olevaa ko. pakettia pääkortilla.

TILAA

Kaapelitelevisioverkossa voi katsella maksullisia HD-kanavia vain Cable Ready HD -laitteilla. Ilmoita Anvialle laitteesi linkitys- tai sarjanumero laitteen ja Kaapelikortin linkitystä varten.

 • MTV MAX

  MTV MAX tarjoaa urheilua ja viihdettä miehiseen makuun. Pääosassa ovat Formula 1, hiihtolajien maailmancupit, yleisurheilun Timanttiliiga ja ravit. Kanavalta näet myös parhaat autoiluohjelmat, komedia- ja draamasarjoja, metsästys- ja kalastussarjoja sekä rouheita realitysarjoja.
 • MTV MAX HD

  MTV MAX HD on MTV MAX -kanavan teräväpiirtoversio.
 • MTV Sport 1

  MTV Sport 1 -kanavalla näet huikean määrän suoria lähetyksiä maailman parhaista urheilusarjoista. Katsottavaa riittää ympäri vuoden mm. jääkiekon, jalkapallon, yleisurheilun, tenniksen ja golfin muodossa.
 • MTV Sport 1 HD

  MTV Sport 1 HD on MTV Sport 1 -kanavan teräväpiirtoversio.
 • MTV Sport 2

  MTV Sport 2 -kanavalla näet huikean määrän suoria lähetyksiä maailman parhaista urheilusarjoista. Katsottavaa riittää ympäri vuoden mm. jääkiekon, jalkapallon, yleisurheilun, tenniksen ja golfin muodossa.
 • MTV Sport 2 HD

  MTV Sport 2 HD on MTV Sport 2 -kanavan teräväpiirtoversio. Huippu-urheilua terävimmillään!
 • C More Golf HD

  C More Golf on kanava huippugolfin ystäville. Ohjelmistossa mm. maailman arvostetuin ja kovatasoisin golfkiertue PGA Tour. Mukana myös Champions Tour ja nousevien tähtien kiertue Web.com Tour sekä golfin huippuhetkiä ja makasiiniohjelmia.
Kuinka voimme palvella?

Asiakaspalvelu

(06) 411 3300

Tekninen tuki

Tekninen tuki palvelee sinua arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 10-15.


Myymälöiden aukioloajat