oma_anvia.png

Sports

Todellinen penkkiurheilijan paketti! 
Sports tarjoaa laajan kattauksen TV-urheilua aina korkealaatuisista urheilutapahtumista vauhdikkaampaan menoon. Kanavapaketin hinta on 8,90€/kk

TILAA

 • Eurosport HD

  Eurosport HD –kanava tuo aivan uuden ulottuvuuden TV-urheiluun. Korkealaatuiset urheilutapahtumat nousevat kokonaan toiselle tasolle teräväpiirtolähetyksinä. Eurosport HD:n ohjelmisto on identtinen normaalin Eurosportin kanssa.
 • Eurosport 2

  Eurosport 2 on uuden sukupolven urheilukanava. Ohjelmien kirjo on erittäin laaja. Eurosport 2:lla voit seurata Saksan Bundesliigaa, koripallon Eurocupeja, lentopallon Italian Liigaa ja lajeja kuten lumilautailu, rantafutis, jääkiekko, lacrosse, australialainen jalkapallo sekä salibandy.
 • Fuel TV HD

  Fuel TV HD on vauhdikkaaseen action sports-ohjelmistoon erikoistunut kanava. Kanavalta näet mm. skeittaukseen, lumilautailuun, surffailuun, BMX:ään, motocrossiin ja vesilautailuun liittyviä live-tapahtumia, uutisia, sarjoja ja elokuvia.
 • Fight Sports HD

  Fight Sports HD tarjoaa teräväpiirtona monipuolisen kattauksen kamppailu-urheilua aina nyrkkeilystä ja potkunyrkkeilystä MMA-otteluihin, sumoon, karateen ja judoon. Suorien ottelulähetysten lisäksi kanavalla nähdään mm. kampailu-urheiluaiheisia uutisia sekä dokumentti- ja reality-sarjoja.
 • Eurosport 2 HD

  Eurosport 2 HD –kanavalla on täysin sama ohjelmisto kuin normaalilla Eurosport 2-kanavalla. Kuva ja ääni sen sijaan ovat jotain muuta kuin mihin on totuttu. Sinun, joka haluat nauttia parhaista urheiluhetkistä kristallinkirkkaalla kuvalla ja äänellä, valinta on Eurosport 2 HD.
 • Extreme Sports

  Maailmankuulu Extreme Sports on se televisiokanava, joka tarjoaa maailman jännittävimpiä lifestyle-, seikkailu- ja extreme-urheiluohjelmia. Extremellä näet kaikkea mukaansatempaavista dokumenteista asiantunteviin henkilökuviin tämän päivän suurimmista esikuvista.
 • Motors TV

  Motors TV tarjoaa maailman arvostetuimmat moottoriurheilun sarjat, kuten NASCARin, DTM:n, BTCC:n, Le Mansin Endurance -sarjan ja Amerikan Le Mans -sarjan, Uuden Seelannin V8 Supercarsin, Champ Car World -sarjan ja monet muut kilpailut suorina lähetyksinä, uutisia ja taustojakaan unohtamatta.
 • Nautical Channel

  Nautical Channel on ainoa maksullinen 24/7 digikanava, jossa on kokonaan omistauduttu veneilyn ja purjehduksen maailmaan. Suurin osa lähetyksistä koskee veneurheilua, loput ovat veneilydokumentteja ja elämäntyyliohjelmia.
Kuinka voimme palvella?

Asiakaspalvelu

(06) 411 3300

Tekninen tuki

Tekninen tuki palvelee sinua arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 10-15.


Myymälöiden aukioloajat