oma_anvia.png

Viasat Jääkiekko

Tv_1900x150

Jääkiekon ystävien unelmapaketti!

Näe yksinoikeudella kaikki NHL-ottelut, Jokereiden KHL-ottelut ja jääkiekon World Cup 2016. Paketissa on kaksi täysin jääkiekkoon keskittynyttä kanavaa, joista  Viasat Jääkiekko HD -kanavalla on myös studiolähetyksiä ennen mielenkiintoisimpia otteluita. Lisäksi Viasat Urheilu HD, jolta näet myös muuta urheilua. 

Viasat Jääkiekko -paketin hinta on 29,95 €/kk
Minimitilausaika 1 kalenterikuukausi. 

TILAA

Tilaus onnistuu helposti myös soittamalla asiakaspalveluumme 06 411 3300 tai lähimmästä myymälästämme.

Kaapelitelevisioverkossa voi katsella maksullisia HD-kanavia vain Cable Ready HD -laitteilla. Ilmoita Anvialle laitteesi linkitys- tai sarjanumero laitteen ja Kaapelikortin linkitystä varten.

 • Viasat Hockey HD

  Jääkiekkoon keskittynyt kanava näyttää NHL-otteluita suorina lähetyksinä koko kauden ajan! Lisäksi uusintoja, huippuhetkien koosteita, NHL-uutisia sekä KHL-otteluita suorina lähetyksiä.
 • Viasat Sport HD

  Ruotsin urheilukanava, jossa näytetään kiinnostavia otteluita eri liigoista. Ohjelmistossa muun muassa UEFA Champions Leaguen ja Valioliigan rinnakkaisotteluita, sekä paljon Serie A:n otteluita.
 • Viasat Jääkiekko HD

  Kanava keskittyy laadukkaisiin jääkiekkotuotantoihin ja tulee olemaan Suomen kiinnostavin jääkiekkokanava. Kanavalla esitetään yksinoikeudella maailman parhaiden jääkiekkoliigojen NHL:n ja KHL:n otteluita.
 • Viasat Urheilu HD

  Viasat Urheilu HD on kanava, joka tarjoaa laajan kattauksen suomalaisille katsojille suunnattua urheilua. Jalkapallon ystäville on tarjolla kiinnostavia otteluita eri jalkapalloliigoista – UEFA Champions League, Valioliiga, La Liga, Serie A, Ligue 1, FA Cup, Capital One Cup ja Saksan Cup.
Kuinka voimme palvella?

Asiakaspalvelu

(06) 411 3300

Tekninen tuki

Tekninen tuki palvelee sinua arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 10-15.


Myymälöiden aukioloajat