oma_anvia.png

anviaelisa_620x300.jpg

Sano sinäkin tahdon.

Anvia ja Elisa tahtoivat ja yhdistivät voimansa. Jatkossa saat meiltä entistäkin kattavammat ja monipuolisemmat palvelut.

Yritysarkeen löydät ratkaisut Anvialta:

symbolit.png

Jos tarvitset esimerkiksi verkko- ja puhelinyhteyksiä, laitteita niiden käyttöön tai vaikkapa tietoturvapalveluita, olemme apunasi. 

Ajankohtaista juuri nyt

Yrityksille suunnattu palvelutarjontamme on laajentunut ja nyt Anvialta on saatavilla myös Elisan tarjoamat laadukkaat palvelut.  Nykyiset yritysasiakkaille suunnatut palvelut jatkuvat, mahdollisista muutoksista kerromme hyvissä ajoin. 

Anvian yritysmyynnin sähköpostiosoitteet vaihtuvat @elisa.fi –päätteisiksi 1.4.2017 alkaen. Jatkossa tavoitat yritysmyyntimme sähköpostitse osoitteella etunimi.sukunimi@elisa.fi. Yritysmyyntimme puhelinnumerot muuttuivat vuodenvaihteessa ja jatkossa tavoitat yritysmyynnin puhelimitse 050-alkuisista puhelinnumeroista. Numeroiden ja sähköpostien muutos on yksi askel eteenpäin heinäkuussa alkaneessa Elisa-kumppanuudessa. Katso ajantasaiset yhteystiedot täältä.

Kehittyvää arkea ja digitaalista etumatkaa

Panostamme Pohjanmaan yritysasiakkaiden digitaalisuuden kehittämiseen yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

ykkonen.png Loppuvuosi 2016
Läpikäymme kaikki asiakkuudet sekä Anvian palvelut ja tuotteet. Tuomme Elisan palvelut Pohjanmaan yritysten saataville. Tapaaamme asiakkaitamme myös henkilökohtaisesti.
kakkonen.png 1.1.–30.6.2017
Päätämme palveluvalikoimamme ja varmistamme asiakkaillemme uusimmat, innovatiiviset palvelut. Nykyiset Anvian ratkaisut ovat käytössä entisillä ominaisuuksilla ja hinnoilla.
kolmonen.png Vuosi 2017
Tiedotamme hyvissä ajoin mahdollisista palveluiden muutoksista asiakaskohtaisen suunnitelman mukaisesti sähköpostilla, kirjeitse ja ottamalla yhteyttä henkilökohtaisesti. Tarvittaessa päivitämme palvelusopimuksia.
nelonen.png 1.7.–31.12.2017
Elisan ja Anvian verkot yhdistyvät. Tämä mahdollistaa laajemman palveluvalikoiman, kattavat mahdollisuudet suojautua kyberuhkia vastaan sekä kansainvälisen kumppaniverkoston Pohjanmaan yritysasiakkaille.

 

Yhteistyö

Anvian ja Elisan välinen yhteistyö käynnistyi 29.6.2016 pidetyn yhtiökokouksen myötä. Palveluiden kattavuutta ja laatua parannetaan entisestään yhteistyössä Elisan kanssa. Mahdollisista palveluita koskevista muutoksista sekä uusista palveluista tiedotamme asiakkaita hyvissä ajoin ennakkoon.

Toimintojen suunnittelu on käynnistetty yhteistyössä niin, että asiakkaamme saavat jatkossa entistä monipuolisemmat tietoliikenne- ja viihdepalvelut. Anvian henkilöstön paikallinen osaaminen yhdistettynä Elisan investointi- ja kehitysvoimaan takaa erinomaiset palvelut pohjalaisille yrittäjille ja yrityksille. Jatkamme investointeja mm. kuituverkkoon ja mobiiliverkkoon, mikä mahdollistaa digitaalisten palveluiden tehokkaan hyödyntämisen.

Yhteistyön hyödyt

Kiinteä verkko ja mobiiliverkko
- Entistä monipuolisemmat palvelut yritysasiakkaille

Uudet palvelut kuluttajille ja yrityksille
- Laajemmat viihtymisen palvelut kuluttajille
- Uusia liiketoimintaa kehittäviä ratkaisuja yrityksille

Digitalisaatio
- Internet of Things -palveluiden uudet mahdollisuudet
- Julkisyhteisöjen digitalisaation kehittäminen

Ruotsinkielinen palvelu
- Kattavat palvelut molemmilla kotimaisilla kielillä

Työpaikat
- Uusia mahdollisuuksia

Yhteistyö- ja kehityshankkeet
- Yhdessä entistä vahvempi yhteistyökumppani

Ota yhteyttä!

Toivomme, että otat meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli kysymyksiä herää. Palvelusta vastaavat paikalliset yhteyshenkilöt. 
puh. 0393 933 933 tai ota yhteyttä omaan yhteyspäällikköösi.

Lisätietoja Anvian ja Elisan yhteistyöstä antaa myös:

Timo Ranta
Anvia, yrityspalveluiden liiketoimintajohtaja
050 316 1910

 

Tilaa uutiskirjeemme

 

paikallista.png