oma_anvia.png

Katso tästä: KILPAILUSÄÄNNÖT jääkiekon MM-kisamatka Pietariin 15.-18.5.2016

Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestäjä on Anvia Oyj, PL 59, 65101 VAASA.

Kampanja-aika

Kampanja-aika on ilmoitettu kampanjassa. Asiakastyytyväisyystutkimuksissa kampanja-aika on 2 viikkoa viestin lähettämisestä.

Palkinnot

Palkinto ja sen arvo on ilmoitettu kampanjassa tai asiakastyytyväisyystutkimuksessa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkintoa ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Palkinto on lunastettava tai käytettävä vuoden kuluessa. Kilpailun järjestäjä maksaa arpajaisveron.

Arvonta

Palkinto arvotaan kaikkien määräaikaan mennessä yhteystietonsa jättäneiden kesken. Mikäli voittajan jättämien yhteystietojen perusteella ei saada voittajaan yhteyttä 2 viikon kuluessa, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen. Palkinnon luovuttamisesta sovitaan voittajan kanssa.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Anvia Oyj rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Anvia Oyj:n konsernin henkilökunta ei saa osallistua arvontaan.

Voittajat

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista www.anvia.fi-sivulla arvonnan päätyttyä tai seuraavassa vastaavassa asiakastyytyväisyyskyselyssä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Yhteystietojen käyttäminen

Arvontaan osallistuvilta pyydetään yhteystiedot, jotta voittajiin voidaan olla yhteydessä. Yhteystietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Yhteystietoja voidaan käyttää Anvian asiakas- ja markkinointiviestintään, mikäli osallistuja on myöntänyt siihen luvan.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Kaikki arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja arvonnan järjestäjän arvontaa koskevia päätöksiä.

Sääntöjen muuttaminen

Arvonnan järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä yleisiä arvonnan sääntöjä.