oma_anvia.png

Kaapelinäyttö

Telekaapeleiden sijaintitiedot

Aina kaivutyötä suunnitellessasi varmista kaapeleiden sijaintitieto Johtotieto Oy:n kautta, puh. 0800 12600, johtotieto.fi/kaivajalle/.

Anvian kaapelit sijaitsevat yleensä 20-100 cm:n syvyydessä. Mahdollisten maansiirtotöiden seurauksena kaapelin syvyys saattaa olla normaalista poikkeava. Kaapelit ovat taajama-alueilla yleensä suojattu punaisella kaapelinsuojaputkella tai muovisella/betonisella kaapelikourulla. Anvian kaapelit voivat myös olla maavaraisesti asennettuja ilman minkäänlaista suojausta.

Maastonäytöt

Kaivutyön suorittajan tulee ensisijaisesti selvittää kaapelin sijainti johtoselvityksen/kartan perusteella. Maastonäyttö suoritetaan, jos kaapeli on erityisen merkittävä toiminnaltaan tai sen vaurioituminen aiheuttaa poikkeavan vaaratilanteen. Maastonäyttö tehdään maksutta kohteessa vain kerran ja edellyttää asiakkaan paikalla oloa.

Asiakas on velvollinen huolehtimaan tehtyjen merkintöjen säilymisestä maastossa. Jos näyttö joudutaan suorittamaan uudelleen, Anvia veloittaa työstä hinnastojensa mukaisesti. Maastonäyttö on avustava toimenpide, eikä poista kaivutyön suorittajan vastuuta.

Tontilla olevat kiinteistön omat johdot puuttuvat pääosin kartoilta, ja näyttövelvoite on yleensä kiinteistön omistajalla.

Lue lisää kaapelinäytöistä ja kaapelivaurion ilmoittamisesta: elisa.fi/kaapelivaurio/

Kuinka voimme palvella?

Asiakaspalvelu

(06) 411 3300

Tekninen tuki

Tekninen tuki palvelee sinua arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 10-15.


Myymälöiden aukioloajat