oma_anvia.png

E-lasku

E-lasku on ekoteko, joka palkitaan!

E-lasku on helpoin tapa maksaa laskut. Se tulee suoraan verkkopankkiisi, jossa se on helppo hyväksyä ja maksaa pois. Voit tallentaa laskun, tulostaa sen tai jättää sen pankkiisi arkistoitavaksi. E-lasku voidaan maksaa tililtä myös automaattisesti eräpäivänä.

Haluatko sähköisen laskun?

Sinun on mahdollista saada laskusi Anvialta sähköisessä muodossa (e-lasku). Siirtyessäsi sähköiseen laskuun, sinun ei tarvitse enää availla kirjekuoria. Laskun maksu ja arkistointi tapahtuvat automaattisesti verkkopankissasi.
Jos sinulla on ennestään sähköpostilasku, sinun kannattaa nyt tehdä e-laskusopimus verkkopankissasi, jolloin saat laskusi e-laskuna suoraan omaan verkkopankkiisi.
 

Miten e-lasku otetaan käyttöön?

Palvelun käyttöönottoon tarvitaan tietokone tai älypuhelin sekä yhteys oman pankin verkkopankkiin tunnuksineen.

Palvelu avataan tekemällä omassa verkkopankissa sopimus Anvia Oyj:lle e-laskujen välityspalvelusta kyseisen pankin ohjeiden mukaan. Sopimuksen tekemiseen tarvittava laskun viitenumero löytyy Anvian laskustasi. Tehdessäsi sopimuksen voit valita, haluatko itse joka kertaa käydä hyväksymässä laskun vai saako laskun suoritus lähteä tililtäsi automaattisesti eräpäivänä.

Pankki toimittaa e-laskujen välityspalvelun tiedot Anvialle ja asiakas saa haluamansa laskut suoraan verkkopankkiinsa.

 

Miten laskun ja laskun maksamisen kanssa menetellään?

Kun lasku on saapunut verkkopankkiin, saat sen tarkasteltavaksi avaamalla kuvalinkin. Voit tarvittaessa tulostaa laskun paperille. Jos lasku jäisi esimerkiksi puuttuvan katteen takia eräpäivänä veloittamatta, voit maksaa laskun itse verkkopankista myöhemmin. Pankki säilyttää laskuja verkkopankin arkistossa omien arkistointiohjeidensa mukaisen ajan.

Jos jostain syystä haluat palata takaisin paperilaskun käyttöön, voit lopettaa e-laskupalvelun milloin tahansa omassa verkkopankissasi. Pankki toimittaa lopetustiedot Anvialle.

Kuinka voimme palvella?

Asiakaspalvelu

(06) 411 3300

Tekninen tuki

Tekninen tuki palvelee sinua arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 10-15.


Myymälöiden aukioloajat