oma_anvia.png

Muuttajan muistilista

 

Yhteydet kuntoon uuteen kotiin!

 

Tilaa liittymien siirrot ajoissa

Internet-liittymien ja lankaliittymien siirrot kannattaa tilata heti kun tietää muuton ajankohdan, noin kuukautta ennen muuttoa. Liittymien siirtäminen hoituu soittamalla Anvian asiakaspalveluun tai käymällä myymälässä. Mahdolliset siirtomaksut voimassaolevan hinnaston mukaisesti                 

Laajakaistaliittymän siirtäminen

Laajakaistaliittymän siirtäminen vaatii asentajan käymisen paikan päällä (poikkeuksena kaapelilaajakaista). Laajakaistaliittymän voi siirtää maksutta kerran vuodessa. Laajakaistaliittymän siirron voi tilata Oma Anviasta.

Jos käytät kaapelilaajakaistaa (KTV-verkon kautta) on uudessa asunnossa hyvä huomioida KTV-pistorasian toimivuus tämän ohjeen kohdan "Varmista KTV-pistorasian toimivuus kaapelilaajakaistan kanssa”  mukaisesti.

Lankanumero pysyy samana

Lankapuhelinnumero pysyy samana muutettaessa koko Anvian alueella. Mikäli numeron haluaa muuttaa, vanhaan numeroon tulevat puhelut saa maksullisen palvelun avulla käännettyä kolmeksi kuukaudeksi uuteen numeroon. Jos uusi liittymä on Anvian liittymä, siirretyn puhelun puhelumaksut sisältyvät palvelun käyttömaksuun.

Kaapeli-tv-liittymäsopimuksen siirtäminen

Kaapeli-tv-liittymä on kiinteistökohtainen, eli se ei muuta uuteen paikkaan. Omakotitalon oston yhteydessä tulee kirjallisesti esim. kauppakirjassa sopia siitä, siirtyykö kaapeli-tv-liittymä uudelle omistajalle. Uuden omistajan tulee siirtää sopimus nimiinsä Anvian myymälässä. Mikäli talon uusi omistaja ei siirrä sopimusta, laskutetaan perusmaksut entiseltä omistajalta. Uuteen kiinteistöön kannattaa tehdä kaapeli-tv-sopimus kirjallisesti noin kuukautta ennen sisäänmuuttoa.

Maksu-tv-palvelut

Muutettaessa Anvian kaapeli-tv-verkon alueella maksu-tv-palvelut ovat jatkossakin saatavilla edellyttäen, että kiinteistön sisäinen antenniverkko välittää palvelut. Asukkaan tulee kuitenkin muistaa ilmoittaa uusi laskutusosoite Anvialle.

 

Kuinka voimme palvella?

Asiakaspalvelu

(06) 411 3300

Tekninen tuki

Tekninen tuki palvelee sinua arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 10-15.


Myymälöiden aukioloajat