oma_anvia.png

Ohjeita rakentajille

Omaa kotia suunnitellessa katse on tulevaisuudessa. Tietoliikenneyhteyksistä puhuttaessa katse on hyvä nostaa vieläkin kauemmas, sillä kodeissa käytettävät tietotekniset sovellukset ja palvelut monipuolistuvat jatkuvasti ja nopeat tiedonsiirtomenetelmät asettavat yhä suurempia vaatimuksia talojen sisäverkoille.

Anvia Kiinteistöliittymät

Asuinkiinteistö liitetään yleiseen tietoliikenneverkkoon Anvian Kiinteistöliittymä-tuotteella. Kiinteistöliittymän avulla varmistat nopeat, häiriöttömät ja laadukkaat tietoliikenneyhteydet.
Lue lisää Kiinteistöliittymistä

Ennakoi jo suunnitteluvaiheessa
Tulevat tiedonsiirtotarpeet kannattaa ennakoida jo suunnitteluvaiheessa, ja myös sisäverkon rakenteeseen tulee kiinnittää erityistä huomiota. Jo pohjapiirrosta suunniteltaessa kannattaa miettiä pistorasioiden sijainnit.
Lue lisää Pientalorakentajan tietoliikenneoppaasta

Tarkista minne kaivat
Aina kaivaustyötä suunnitellessasi varmista tietoliikenne- ja antennikaapeleiden sijainti numerosta 0800 133 544 tai osoitteesta www.kaivulupa.fi
Tutustumalla kaapelikarttaan estät vahingot ja vältät vahingon korvausmaksut. Sijaintitiedustelut tulee tehdä vähintään 2-5 työpäivää ennen maankaivuun aloittamista.  Anvia antaa maksutta tietoja telekaapeleidensa sijainnista.

Kaapelivaurion sattuessa ilmoita numeroon 10019, matkapuhelimista 06 411 3019.
Lue lisää Kaapelinäytöstä täältä.

Muuttajan muistilista

Kuinka voimme palvella?

Asiakaspalvelu

(06) 411 3300

Tekninen tuki

Tekninen tuki palvelee sinua arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 10-15.


Myymälöiden aukioloajat