oma_anvia.png

Kaikki mitä viihtymiseen tarvitset

Elisa Viihteessä tallenteet, elokuvat ja sarjat sekä monipuolinen urheilutarjonta ovat fiksusti yhdessä. Katsot ja tallennat ohjelmia vaikka puhelimella, eikä tallennustila lopu kesken. Katso silloin kun sinulle sopii.

Elisa Viihde alk. 19,90 €/kk

Lue lisää ja tilaa >

 icons_tallennustila.png

Tallennustila ei lopu kesken

Elisa Viihteessä on mahtavat 2500 tuntia tallennustilaa. Tallenna ohjelmia vaikkapa älypuhelimella ja laita suosikkisarjasi tallentumaan automaattisesti. Tallenna joko yksittäinen ohjelma tai kaikki suosikkisarjasi jaksot jatkuvalla tallennuksella. Tallenteet säilyvät verkkopalvelun levyllä.

 icons_digiboksi_0.png

Tallentava digiboksi

Elisa Viihteen mukana saat helppokäyttöisen HD-digiboksin. HD-digiboksilla näet yli 30 kanavaa, mm. Eurosport 1, CNN ja BBC World News.

 icons_loputtomasti.png

Loputtomasti katsottavaa

Palveluun kuuluu vuokraamo, jossa vuokraat leffat kätevästi netin kautta. Vuokraamossa on tuhansia elokuvia, eniten kotimaisia elokuvia sekä uusimmat huippuleffat. Lisää katsottavaa saat myös lukuisten kanavapakettien tarjonnasta.  

 icons_sovellus.png

Kätevä mobiilisovellus

Elisa Viihteeseen kuuluu mobiilisovellus, joten voit katsoa suosikkiohjelmiasi puhelimella, tabletilla ja tietokoneella missä ja milloin vain. Voit tilata sovellukseen myös vuokraamon leffoja sekä sarjoja, ja ohjelmakirjastoja (mm. Elisa Viihde Aitio, SF Kids).

 

Kuinka voimme palvella?

Asiakaspalvelu

(06) 411 3300

Tekninen tuki

Tekninen tuki palvelee sinua arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 10-15.


Myymälöiden aukioloajat