oma_anvia.png

Anvia Laajakaista -lisäpalvelut

Anvia Laajakaista -asiakkaana saat liittymääsi joukon palveluita, niin maksuttomia kuin maksullisiakin. Tutustu Anvia Laajakaista -lisäpalveluiden laajaan kirjoon ja löydä palvelut, joista sinä hyödyt eniten.

Kotisivupalvelu

kotisivupalvelu_0.png
  Kotisivupalvelulla voit helposti ottaa käyttöösi ja ylläpitää omia kotisivuja
  ilman vaikeita välivaiheita.
 

Anvia Kotisivupalvelu hoitaa suoran yhteyden kotisivujesi tiedostoihin - sinun tarvitsee vain klikkailla haluamasi valinnat selaimessa. Lisäksi Anvia Kotisivupalvelun hallintatyökalulla tekstien ja kuvien lisääminen on helppoa, eikä sinulla tarvitse olla kotisivujen koodaustaitoja.
 
·         Omien kotisivujen luonti on yhtä helppoa kuin sähköpostin käyttäminen.
·         Voit päivittää kotisivujasi siellä, missä on nettiyhteys
·         Palvelu sisältyy Anvia Laajakaistan kk-maksuun!
 
Palvelun käyttöönotto 
1. Kirjaudu Oma Anviaan tunnuksillasi.
2. Luo uusi kotisivuosoite Oma Anviassa. Oma Anvia > Tilaus ja hallinta > Kotisivupalvelu. Aktivoinnissa sinun tulee keksiä itsellesi kotisivupalvelun osoite, käyttäjänimi ja salasana. Muista tunnus ja salasana, koska tarvitset niitä jatkossa aina, kun haluat muokata kotisivujasi.

Jos olet jo aiemmin luonut omat kotisivut vanhalla järjestelmällä, voit silti ottaa käyttöön Anvian uuden kotisivupalvelun ja tehdä sillä uudet kotisivut. Vanhoja kotisivujasi et voi kuitenkaan ylläpitää Anvian uudella Kotisivupalvelulla
 
Hallintasivun www-osoite
Kun haluat muokata jatkossa sivuja pelkästään avaamalla selaimen, mene osoitteeseen: http://netanvia.fi/wp-login.php
Sinulta kysytään kotisivun tunnusta ja salasanaa, joilla pääset oman kotisivusi hallintasivulle. Pääset hallintasivustolle myös Oma Anvian kautta.

Anvia Verkkotunnuspalvelu 

fidomainpalvelu.png  Anvia Laajakaista -asiakkaana voit halutessasi rekisteröidä oman
 verkkotunnuksesi eli Internet-osoitteen.
 

Domain on verkkotunnus, jonka myös kuluttajat voivat rekisteröidä itselleen. Oma verkkotunnus mahdollistaa henkilökohtaisen ja helposti muistettavan sähköposti- ja kotisivuosoitteen, esim. kotisivuosoite www.ikiomadomain.fi tai www.ikiomadomain.com. Sähköpostiosoitteessa verkkotunnus näkyy @-merkin jälkeen. 

Verkkotunnuksen voit keksiä itse ja se voi olla esim. lempinimi, oma nimi tai harrastukseen liittyvä sana. Verkkotunnuksen on oltava hyvän maun mukainen, eikä se saa loukata yritysten nimi- tai tavaramerkki-oikeuksia.

Palvelun käyttöönotto

Miten tilaus tehdään?
Verkkotunnuksen voi tilata Oma Anvia -sivuston kautta tai käymällä Anvian myymälässä. Verkkotunnuspalvelun tilaaminen edellyttää, että käytössäsi on Anvia Laajakaista-liittymä tai Anvia.net-palvelu.

Haettavat verkkotunnukset
Anvia Verkkotunnuspalvelun avulla voit rekisteröidä itsellesi verkkotunnuksen mm. seuraavilla päätteillä: biz, com, eu, fi, info, name, net, ja org.

fi-verkkotunnus
Fi-verkkotunnuksen voi rekisteröidä vähintään 15-vuotias henkilö, jolla on suomalainen henkilötunnus ja kotikunta Suomessa.
Fi-verkkotunnus voi olla 2-63 merkkiä pitkä ja on oltava hyvän maun mukainen. Verkkotunnus ei myöskään saa loukata kenenkään nimi- tai tavaramerkkioikeuksia.

eu-verkkotunnus
Eu-verkkotunnus on Euroopan Unionin oma verkkotunnuspääte jota voi hakea henkilöt, joiden kotipaikka sijaitsee EU-alueella.

Verkkotunnukset com, net, org, info, biz ja name
Nämä ovat niin sanottuja kansainvälisiä verkkotunnuksia ja näistä tavallisin on .com

Hinnat

Onnistuneen verkkotunnusrekisteröinnin jälkeen verkkotunnuspalvelusta peritään Anvian voimassaolevan hinnaston mukainen avausmaksu, kuukausimaksu ja rekisteröintimaksu. Rekisteröintimaksun suuruus vaihtelee eri verkkotunnusten välillä. Esim. fi-päätteisen verkkotunnuksen rekisteröinnistä veloitetaan Viestintäviraston veloittama kolmen vuoden rekisteröintimaksu.

 
Avausmaksu   10,08
Avausmaksu    7,90
Rekisteröintimaksut:  
.fi 1 v   12,00 *
3 v   33,00 *
5 v   50,00 *
.com, .net (2 vuodeksi)  56,25
* hinta alv 0%  

Anvian Verkkotunnuspalvelu sisältää verkkotunnuksesi ylläpidon nimipalvelimissa ja sen liittämisen haluamaasi kotisivuosoitteeseen sekä sähköpostiosoitteisiin.

Hyvä tietää

Verkkotunnuksen uusiminen
fi-verkkotunnus voidaan uusia maksamalla uusimismaksu ennen voimassaolon päättymistä. Fi-verkkotunnuksesta asiakas suorittaa maksun suoraan Viestintävirastolle, joka lähettää muistutuksen verkkotunnuksen voimassaolon päättymisestä sekä kirjeitse että sähköpostitse.

Muiden verkkotunnusten osalta Anvia ilmoittaa asiakkaalle uusimismahdollisuudesta noin kuukautta ennen voimassaolon päättymistä. Verkkotunnus uusitaan maksamalla uusimismaksu (2-9 vuodelle).

Rekisteröiminen
Jos olet tarkistanut, ettei haluamasi domain-nimi loukkaa toisen nimi- tai tavaramerkkioikeuksia,
tilaa se, ennen kuin joku muu ehtii edellesi.

Suomalaiset rekisterit:

Kaupparekisteri
http://www.ytj.fi/Yrit_sel2.asp?kielikoodi=1

Yhdistysrekisteri
http://193.229.70.49/ryhaku.htx

Säätiörekisteri
http://www.ytj.fi/Yrit_sel2.asp?kielikoodi=1

Tavaramerkkirekisterit:
EU tavaramerkkirekisteri:
http://oami.europa.eu/en/
Suomen tavaramerkkirekisteri: http://tavaramerkki.prh.fi/
 

Hattuhylly

Anvian Laajakaista-asiakkaana sinulla on mahdollisuus laittaa laajakaistaliittymäsi hattuhyllylle 2-4 kk ajaksi. Taukoajalta ei peritä laajakaistan kuukausimaksua.  

Kuinka voimme palvella?

Asiakaspalvelu

(06) 411 3300

Tekninen tuki

Tekninen tuki palvelee sinua arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 10-15.


Myymälöiden aukioloajat