oma_anvia.png

Top banner: 
Anvia Elisa Saunalahti 1900x400

Anvia ja Elisa tarjoavat yhdessä entistä monipuolisemmat ja kilpailukykyisemmät tietoliikenne- ja viihdepalvelut asiakkailleen. Nyt voit hankkia Elisan Saunalahti mobiililiittymiä myös Anvian asiakaspalvelusta tai myymälöistä.

Tähän kannattaa tarttua:

Saunalahti Huoleton 4G EU

Ensimmäiset 12 kk 29,90 €/kk, jonka jälkeen 34,90 €/kk.*

Liittymä sisältää rajattomasti normaalihintaisia kotimaan puheluita ja viestejä sekä netin ilman käyttökattoa Elisan kattavassa 4G-verkossa. Lisäksi voit surffata, työskennellä ja viestitellä huolettomasti kaikissa EU- ja ETA maissa 500 Mt verran.

Tilaa liittymä Anvian asiakaspalvelusta tai vieraile lähimmässä myymälässä.

*Koskee nykyisiä ja uusia asiakkaita. Puheaika/viestietu normaalihintaisiin puheluihin teksti- ja multimediaviesteihin kotimaassa. Liittymän kuukausimaksu sisältää 500 Mt/kk tiedonsiirtoa EU-vyöhykkeellä. 500 Mt ylittävä datakäyttö EU-vyöhykkeelle veloitetaan roaminghinnaston mukaisesti. Tilatessasi liittymän annat sähköisen suora markkinointiluvan (liittymä ilman markkinointilupaa +1 €/kk). Tiedonsiirtonopeus vaihtelee riippuen päätelaitteen ominaisuuksista, sijainnista ja verkon kuormituksesta. Nopeuden vaihteluväli 3G-verkossa 0,4–25 Mbit/s ja 4G-verkossa 5–80 Mbit/s. Tarkista verkon peittoalue: elisa.fi /kuuluvuus. Ei määrä aikaisuutta. Liittymien avausmaksu 3,90 €.
 

Tutustu muihin liittymiin ja tuotteisiin Elisan verkkokaupassa.

elisa_saunalahti_blue_rgb_0.png

Kuinka voimme palvella?

Asiakaspalvelu

(06) 411 3300

Tekninen tuki

Tekninen tuki palvelee sinua arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 10-15.


Myymälöiden aukioloajat