oma_anvia.png

Plus-palvelut

Kotipuhelimen palveluita - ilman lisälaitetta.

TILAA

Soitonsiirrot

Soitonsiirroilla voit siirtää lankapuhelimeesi tulevat puhelut matkapuhelimeen tai toiseen lankapuhelinnumeroon. Soitonsiirroissa soittaja maksaa puhelun vain valitsemaansa numeroon asti. Puhelun siirtäjä maksaa vastaanottamansa puhelun puhelumaksun omasta liittymästään siihen numeroon, johon puhelu on siirretty.

Täyssiirto, varattusiirto, viivesiirto ja puhelun siirto vakiotiedotteiseen vastaajapalveluun kytketään kaikki samalla kertaa. Palvelun voit tilata Anviasta ja kytkeä tilauksen jälkeen sen äänitaajuuspuhelimellasi.

Numeronäytöt

Puhelukohtainen numeronnäytön esto
Voit estää numerosi näkymisen puhelukohtaisella numeronnäytön estolla.

Numeronnäyttö
Ensimmäisen soittoäänen yhteydessä puhelimesi näyttöön ilmestyy puhelinnumero, josta puhelu on tulossa

Puhelu tulossa

Puhelu tulossa -palvelu ilmoittaa tulossa olevasta uudesta puhelusta kahdella äänimerkillä ”koputtaen”, kun sinulla on toinen puhelu käynnissä. Voit jatkaa käynnissä olevaa puheluasi tai poimia tulevan puhelun.
Välipuhelu

Välipuhelun avulla voit ottaa yhteyden kolmanteen henkilöön puhelun aikana ja palata sen jälkeen ensimmäiseen puheluun. Näin voit keskustella molempien kanssa vuorotellen. Kun keskustelet toisen kanssa, on toinen sillä aikaa pidossa
Ryhmäpuhelu

Ryhmäpuhelu antaa sinulle mahdollisuuden kytkeä itsesi lisäksi kaksi keskustelijaa yhtä aikaa linjalle samaan keskusteluun. Voitte vaikka sopia tapaamisesta kaikki yhdessä.

Älä häiritse -palvelu


Älä häiritse -palvelulla ohjaat liittymään tulevat puhelut tiedotteeseen, joka kertoo soittajalle viestin: ”Tähän numeroon ei vastaanoteta puheluita”.
Lyhytvalinnat

Puhelimen käyttöä helpottaaksesi voit käyttää lyhytvalintaa. Haluamasi lyhytvalinnat voit ohjelmoida itse omasta puhelimestasi. Voit ohjelmoida yhteensä yhdeksän lyhytvalintaa näppäimiin 1 - 9.

Vastaaja

Vastaaja on helppokäyttöinen vastaajapalvelu, puhelinvastaaja ilman erillistä laitetta omassa kodissasi. Palvelu toimii kaikilla tavallisilla näppäinpuhelimilla. Puhelu ohjautuu vastaajaan, kun et vastaa tai kun puhelin on varattu. Jätettyjä viestejä voit kuunnella milloin vain omasta kotipuhelimestasi tai mistä tahansa puhelimesta. Sinulla on myös mahdollisuus saada vastaajaasi jätetyt viestit ja soittotiedot sähköpostiisi ja tiedon niistä matkapuhelimeesi tekstiviestillä.

Vastaaja 1
Vastaaja 1 -palvelusta peritään kytkentä- ja kuukausimaksu. Viestien kuuntelu kotipuhelimesta sisältyy kuukausimaksuun. Palvelu sopii paljon viestejä saavalle käyttäjälle.

Kytkentämaksu 10,16 €
Kuukausimaksu 1,05 €
Viestien kuuntelu kotipuhelimesta 0,00 €

Takaisinsoitto:  ppm/pvm
Tekstiviesti/kpl 0,10 €
Sähköposti/kpl 0,08 €

Vastaaja 2

Vastaaja 2 -palvelussa ei ole kytkentä- tai kuukausimaksua. Viestien kuuntelu kotipuhelimesta on maksullista. Palvelu sopii vähän viestejä saavalle käyttäjälle.
Ei kytkentä- eikä kuukausimaksua.

Takaisinsoitto: ppm/pvm
Tekstiviesti/kpl 0,10 €
Sähköposti/kpl 0,08 €
Plusnumero

Plusnumero on puhelinliittymäsi toinen numero vain puheluiden vastaanottamista varten. Siihen soitetut puhelut tulevat läpi silloinkin, kun olet ohjannut varsinaisen numerosi puhelut esim. vastaajaan, tai sinulla on käytössäsi tuntemattoman soittajan esto. Plusnumeroa voi käyttää myös esim. faksilähetysten vastaanottamiseen soitonsiirron ollessa kytkettynä.

Kytkentämaksu 21,08 €
Kuukausimaksu 1,05 €
Muuttosiirto

Muuttosiirrolla Anvia ohjaa vanhaan Anvian numeroosi tulevat puhelut soimaan uuteen numeroosi kolmen kuukauden ajaksi. Näin sinut tavoitetaan lankapuhelimestakin, vaikka muuttosi ei olisikaan vielä kaikkien tiedossa. Jos uusi liittymä on Anvian liittymä, siirretyn puhelun puhelumaksut sisältyvät käyttömaksuun. Muussa tapauksessa maksat itse siirretyn puhelun puhelumaksut.
 
Kytkentämaksu 21,08 €
Kuukausimaksu 8,34 €
Kuuma linja

Kuuma linja -palvelu kytkee yhteyden määrättyyn numeroon pelkällä luurin nostolla, joko välittömästi tai viiden sekunnin kuluttua. Erinomainen palvelu mm. lapsiperheille tai vanhustalouksiin.
 
Kytkentämaksu 21,08 €
Kuukausimaksu 1,05 €
Tuntemattoman soittajan esto

Palvelun ollessa kytkettynä ei puhelinliittymääsi kytketä puheluita, joissa soittajan numero on salainen tai sen näkyminen on estetty vastaanottajalla. Tuleva puhelu ohjataan tiedotteeseen, joka ilmoittaa soittajalle: "Tähän numeroon ei oteta vastaan puheluita numerosta, josta A-numeronnäyttö on estetty".
 
Kytkentämaksu 21,08 €
Kuukausimaksu 1,05 €

 

 

Kuinka voimme palvella?

Asiakaspalvelu

(06) 411 3300

Tekninen tuki

Tekninen tuki palvelee sinua arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 10-15.


Myymälöiden aukioloajat