oma_anvia.png

Suojaa yksityisyytesi verkossa.

Vain yhdellä napin painalluksella

F-Securen Freedome on uudenlainen tietosuoja- ja tietoturvasovellus älypuhelimille (iOS ja Android). Sovelluksen avulla suojaat yksityisyytesi ja estät mainostajia näkemästä tietojasi kun surffailet verkossa. Freedome tarjoaa kehittyneintä yksityisyydensuojaa yhdellä napin painalluksella.
   

F-Secure Freedome      16,99 € 12 kk sopimuksella (norm. 29,99 €/vuosi)

 

 freedome_nakymaton.png
Yksityinen ja näkymätön.
Sano ei vakoilulle ja suojaa yksityisyytesi Freedomen avulla. Tiedonkeruuseen erikoistuneet yhtiöt seuraavat toimiasi verkossa ja myyvät tietojasi mainostajille. Freedome estää tällaiset seurantayritykset, jotta voit käyttää nettiä nimettömästi ja häiriöttä. 
 
freedome_seurannan_esto.png
Estä seuranta.
Ärsyttävätkö mainostajat jotka keräävät tietojasi? Freedome tekee sinusta nimettömän eikä anna muiden päästä käsiksi tietoihisi.
 
freedome_turvallinen_netti.png
Turvallinen netin selaus.
Suojaa itsesi käyttäessäsi julkista Wi-Fi -verkkoa. Freedome salaa tietosi, jotta ulkopuoliset eivät voi lukea niitä, ja estää haitalliset sivustot ja sovellukset. Freedome tunnistaa haittaohjelmat, seurantaevästeet ja muut verkkopahikset. Olet suojassa haitallisilta sivustoilta, seuraajilta ja sovelluksilta, jotka haluavat lähettää tietojasi eteenpäin tietämättäsi. 
 
freedome_virtuaalinen_sijainti.png
Valitse virtuaalinen sijaintisi.
Aseta itsellesi virtuaalinen sijainti. Tehosta tietosuojaasi sillä, että verkkosivustot tai -palvelut eivät näe olinpaikkaasi. Voit valita yli 15 virtuaalisesta sijainnista itsellesi mukavimman. 
 

 

Suojaa yksityisyytesi ja hanki Freedome lähimmästä myymälästämme tai soittamalla asiakaspalveluumme 06 411 3300.

Tuetut käyttöjärjestelmät: Android 4.0.3 tai uudempi, iOS 7 tai uudempi, Kindle Fire OS

 

Kuinka voimme palvella?

Asiakaspalvelu

(06) 411 3300

Tekninen tuki

Tekninen tuki palvelee sinua arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 10-15.


Myymälöiden aukioloajat